![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-18637-1240x825.jpg)
-
Вигляд5
20 хв.
5 порцій
Рецепт абсолютно не складний, але про деякі моменти все ж таки варто знати. Наприклад, кальмари попередньо слід залити окропом і лише після цього переходити до обсмажування. Готовий салат краще подавати у теплому вигляді на прогрітій тарілці.
складові
-
Кальмари –
3 тушки -
Креветки (очищені)
300 г -
Огірки –
2 штуки -
Помідори –
200 г -
Болгарський перець –
1 штука -
Маслини (в’ялені) –
жменя -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Рослинна олія –
3 ст.л. -
Бальзамічний оцет –
2 ч. л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Кальмари залийте окропом на 30 секунд, після чого перекладіть на тарілку.
Охолоджені кальмари наріжте і обсмажте 1,5-2 хвилини на розпеченій сковороді з олією.
На окремій сковороді розігрійте олію та обсмажте креветки по 2-3 хвилини з кожного боку.
Наріжте огірки, помідори та очищений болгарський перець.
Змішайте кальмари, креветки, овочі та в’ялені маслини.
Додайте сіль, мелений перець та оливкову олію, змішану з бальзамічним оцтом.
Leave a Review