Теплий салат з морепродуктами, овочами та в’яленими маслинами

  • Вигляд
    5


20 хв.

5 порцій

Рецепт абсолютно не складний, але про деякі моменти все ж таки варто знати. Наприклад, кальмари попередньо слід залити окропом і лише після цього переходити до обсмажування. Готовий салат краще подавати у теплому вигляді на прогрітій тарілці.

складові

  • Кальмари –
    3 тушки
  • Креветки (очищені)
    300 г
  • Огірки –
    2 штуки
  • Помідори –
    200 г
  • Болгарський перець –
    1 штука
  • Маслини (в’ялені) –
    жменя
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Рослинна олія
    3 ст.л.
  • Бальзамічний оцет –
    2 ч. л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Кальмари залийте окропом на 30 секунд, після чого перекладіть на тарілку.

Охолоджені кальмари наріжте і обсмажте 1,5-2 хвилини на розпеченій сковороді з олією.

На окремій сковороді розігрійте олію та обсмажте креветки по 2-3 хвилини з кожного боку.

Наріжте огірки, помідори та очищений болгарський перець.

Змішайте кальмари, креветки, овочі та в’ялені маслини.

Додайте сіль, мелений перець та оливкову олію, змішану з бальзамічним оцтом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]